perjantai 9. toukokuuta 2014

Mallidialogi puutarhapalveluja tilaaville pihanhoito- ja puutarhapalveluita kaipaaville: Arvon asiakas ilmoittakaa tilaajataustanne taloyhtiö vai kotitalous, sekä jos mahdollista esim youtube-videona / digikuvina hieman työmaakohteesta kuvaa


Mallidialogi puutarhapalveluja tilaaville pihanhoito- ja puutarhapalveluita kaipaaville: Arvon asiakas ilmoittakaa tilaajataustanne taloyhtiö vai kotitalous, sekä jos mahdollista esim youtube-videona / digikuvina hieman työmaakohteesta kuvaa

Morjesta Arvon asiakas tiedustelustanne ruusupensaidenne leikkaukseen
Kohtuu hyvät kuvat tilauksenne hahmottamiseksi, kiitoksia

Tilaajatausta jäi auki. Onko kyseessä yksityinen vai taloyhtiö?

Yleistä:

Maksuehdot: Tilille eräpäivällä heti ko tilauspäivälle taloyhtiöltä. Ylimenevät tunnit ko. päivältä tilille täydentäen eräpäivällä heti.

Yksityisellä käteen käteismaksulla minimiveloituksen mukaan, kun saapuu paikalle, niin ei tule eikä jää riidattomia saatavia roikkumaan.

Aikataulutuksesta: Mikä on toiveenne nyt huomenna 10.5.14 klo 10 alkaen? Vai myöhemmin, että saatte taloyhtiönne hallituksessa päätettyä kuka ja koska tilataan?

Olisiko keskiviikko 21.5.14 mennessä ko. päätös tehty niin voisi aloittaa ko aamupäivästä? Tuolloin olisi varmaan teidänkin ruusupensaisiinne ilmaantunut silmut osin lehteen, niin näkisi suoraan mitkä kuolleita ja poistettavia oksia. 

Olisiko yllämainittu pvm sopiva aloituspäiväksi?

Liikun pääsääntöisesti kaupunkialueella tilanteen mukaan pyörällä / henkilöautolla riippuen etäisyyksistä ja kalustotarpeesta, sekä pysäköintitilasta riippuen. Kun liikun autolla on joutuisampaa liikkuminen, mutta os kohde hankala autolla työterveydestä huolta pyöräilemällä jos leikkurit riittävät operaatioon ilman mooottorisahoja. Monasti ruuhka-aikaan pyörä kätevämpi kuin autoilu. Kun moottorisahoja tmv niin silloin tulen autolla.

Taloyhtiöstä kyse? Oletan? Vaihtoehdot yksityinen / taloyhtiö:

50€/ alkava tunti tuntihinnoitteluna olen näitä puutarhahommia tehnyt minihinnoitteluna 2 tuntia + siirtymäkorvaus = 100 euroa + 20 euroa = 120 euroa, jos menee 2:een tuntiin, jos menee / alkaa 3:s tunti niin 170 euroa 

Silläkin saa jo paljon. Kotitalousvähennys kotitalouksille mahdollisuus. Epr-rekisterissä on oikeushenkilö minkä lukuun teen tarvittaessa. En toki voi kieltäytyä jos haluatte mieluummin maksaa yksityishenkilönä toiselle. Suomessa on toistaiseksi sopimuksenteon vapaus.
Taloyhtiöillä minimilaskutus työpäivälle eräpäivällä 4 tuntia + 20 euron siirtymäkulu =220€, sillä yleensä sitä hommaa kun paikalle tulen on vähintään se 4 tuntia.

Kysymys ja tilausvahvistukseenne vinkki:

Veloitus riippuu kuinka perusteellista työtä halutaan = Kuinka monta tuntia ko. puutarhahommaa ollaan valmiit maksamaan.

Alusta näyttää ruohottuneen, jos on tarkoitus että ruohikon juuretkin pois ruusupenkeistä, niin tuntihommina sekin menee rautaharavaa ja lapiota käyttäen, sen näkee kun alkaa tekemään lähteekö harauksella vai vaatiiko enempi maanpönkimistä. ( Onko käytettävissä kauttanne rautaharava, pistolapio, pensasleikkaussakset taloyhtiönne varastosta?) 

Onko teillä taloyhtiössä komposti ja kottikärryt (todennäköistä), mille voisi suoraan kuolleet oksat laittaa ymv, millä ko leikkausjätteen voi kuskata saman tien pois, niin ei tarvitse kahteen kertaan noukkia?

Mikäli taloyhtiössänne on muuta pensaikkoa, puita leikattavina, niin niiden oksat ja ohuet rungot kannattaisi sujauttaa silppurista läpi (Onko teillä?) ja laittaa karikkeeksi ruusupuskien juurelle tukahduttamaan ruohottumista sekä nostamaan ruusupenkkiä ylemmäksi / lämpimämmäksi.

Pihapuiden kaadot / pensasaitojen leikkaukset onnistuvat samalla käynnillä, mikäli ei ole sähkölankoja oksistossa tmv:aa. Ko. asiasta päätän nähtyäni tilanteen http://pensasaitojen-leikkaukset.blogspot.com tapaan

Puutarhuri talonmies Olavi Lehto

Tuossa viimeisin blogipäivitykseni missä neuvotaan miten kauttamme saa muualle Suomeen erilaisia pihakasvien taimia: http://kukkalahetykset.blogspot.fi/


9. toukokuuta 2014 11.58 xx xx tilaaja kirjoitti:

Hei, saisinko tarjouksen ruusupensaan leikkauksesta ja alustan siistimisestä. Liitän kuvia pensaasta se on n 15 m pitkä ja 2 leveä Osoite: sensuroitu

Kaadamme tarvittaessa kuusiaitoja, pihapuita, hedelmäpuita ja teemme hoitoleikkauksia:
http://pihapuiden-kaadot.blogspot.com Katso blogista tarkemmin.

-- 

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Puutarhapalveluja Pirkanmaan Tampereen talousalueella ja koko Suomessa tilauksen mukaan. Periaatteella rahalla saa ja hevosella pääsee ;) Kesänjatkoja.

---------------------------------------------------------------------------------------