torstai 2. toukokuuta 2019

Puutarhapalveluja vaativiinkin pihoihin: Pihanhoitopalveluja ja pihanhoitopalvelut tarpeisiinne puutarhassa ja pihapuutarhoissanne raivauksina istutustöinä etc

Puutarhapalveluja vaativiinkin pihoihin: Pihanhoitopalveluja ja pihanhoitopalvelut tarpeisiinne puutarhassa ja pihapuutarhoissanne raivauksina istutustöinä nurmikonluonteina etc
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 
Puhelin ja tekstari: 044-3380291 (whatsup toimii)

Maksutapa käteisellä välittömästi kulloisenkin arvion ja sopimuksen mukaan on sitten puutarhamultien tuonnista kukkapenkkiin tai leikkaushommista kyseMaksusta kuitti tilaussähköpostiinne, kun haluatte hyödyn verotukseesa.
Puutarhapalveluja pihanhoitopalveluja ja pihanhoitopalvelut tarpeisiinne puutarhassa ja pihapuutarhoissanne raivauksina istutustöinä etc.


Huhtitoukokuulla kannattaa leikata turhat roikkuvat rönsyt ja poistaa kuolleet vaurioituneet oksat puskista turhaa pusikoita rasittamasta. Tuloksena parempi sato.


Pensasaitojen leikkaukset kannattaa monasti tehdä ajoissa riittävän laajoina, jopa alasleikaten, pelkkä vuosittainen sivujen ja päällyskasvuston leikkaus ei aina riitä.

Pihojen rakennuksia ja kulkua vaarantavien puiden poistot eli kaadot tilauksesta. Emme tee erikseen kiipeilykaatoja. Konkelotkin hoituvat vaikka puu jäisi oksistaan joskus roikkumaan, se ei ole enintään kuin hidaste:
Puiden kaadoissa käytämme erilaisia puunkaadon varmistuksia mm stalpen kaadonsuuntaajaa, kaatosaksia, lompakkotaljaa etc

 Keväiset kukkapenkkien huollot vuosien kokemuksella:Kertaus on opintojen äiti ja puutarhanhoidossakin tarvitaan vuosittain toistoja jopa kuukausittain kuten ruohonleikkauksina:

Maksutapa käteisellä välittömästi kulloisenkin arvion ja sopimuksen mukaan

Yleensä tapauskohtaisesti työn vaativuuden mukaan xx euroa alkava tunti + siirtymäkorvaus + työkalukorvaus tapauskohtaisesti. 

Ruohikoiden leikkauksista alkaen: Ennakkomaksuin edetään kun saavutaan kohteeseen. Käteistä kouraan niin koneet käynnistyvät. Maksusta kuitti tilaussähköpostiinne, kun haluatte hyödyntää kotitalousvähennystä.

------------------------
Puutarhapalveluja Tampere Pirkanmaa talousalueella laidasta laitaan käteisellä edetään
https://puutarhapalveluja.blogspot.com/
---------------------