keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Puutarhapalveluja pihanhoitopalveluja pihanhoitopalvelut tilauksesta teillekin kauttani: Laitetaan puutarhanne kukoistamaan erilaisina kohopenkkeinä uusina istutuksina, liikapuustoa raivaten?

 
Puutarhan istusvideoita yllä:) ja alla ;) toinen video basilikan siementä ja perunaa vakoon aatoksin ;) kevät on ;)? 

Iloa eloon luonnon arvoja arvostaen ja kotipuutarhasta herkkuja ilman kaupassa käyntejä kun keväällä ja alkukesästä laittaa puutarhan tuottamamaan?


Puutarhapalveluja pihanhoitopalveluja pihanhoitopalvelut tilauksesta teillekin kauttani: Laitetaan puutarhanne kukoistamaan erilaisina kohopenkkeinä uusina istutuksina, liikapuustoa raivaten?

kastelu vedellä kuva1Basilikan siementen ja perunoiden istutus puutarhamultaan Puutarhapalvelu Tampere 24.5.2023


Basilikan siementen puutarhamultaan Puutarhapalvelu Tampere 24.5.2023 + kastelu vedellä kuva1

Basilikan siementen puutarhamultaan Puutarhapalvelu Tampere 24.5.2023 + kastelu vedellä kuva2

Kuten huomaatte niin taustalla raparperitkin kukoistavat, kahdessa viikossa tuohon mittaan mikä nähtävissä. Kohta on raparperipiirakan paikka?

Puutarhapalveluja pihanhoitopalveluja ja pihanhoitopalvelut tarpeisiinne puutarhassa ja kasvienhoitoa myös talon sisäpuolella, mikäli pitää kukka-asetelmia tmv:aa sisätiloissa kotitalouspalveluiden tapaan touhuta esim maustekasvien, perunoiden tmv istutuspalveluina?

Basilikan siementen ja perunoiden istutus puutarhamultaan Puutarhapalvelu Tampere 24.5.2023 + kastelu vedellä kuva2


 

Itäneiden perunoiden istutus puutarhamultaan banaanilaatikoissa  Puutarhapalvelu Tampere 24.5.2023 + kastelu vedellä, muutama kuva ohessa tämän päivän puutarhapalveluista ;) pilke silmäkulmassa ;)


Puutarhapalvelu Tampere Pirkanmaa talousalueella tapauskohtaisesti hinnoitellen 

Yhteydenotot ensisijassa
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 

Puhelin 044-3380291 whatsup 

Maksu käteisellä sopimuksen mukaan heti kun saavun paikalle. Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne.

--
Jaoin tämän julkaisun facebookissa oheisin terveisin ;)
https://puutarhapalveluja.blogspot.com/ kuvat siirretty blogiin seuraavksi videoiden lataus ja upotus blogiin 😉 aiheena siementä vakoon ja muutakin 

----------------------
24.4.2023 pihapuutarhuri Tampere 23 asteen helteisenä päivänä asioilla 

Helteistä päivää kuvaa hyvin City-Market Turtolassa haljennut melooni ;)

Haljennut melooni Cittarissa 24.5.2023 kuvaaja pihapuutarhuri Tampere


------------- 
 Puutarhan istutusvideoita yllä:) ja alla heti blogissa 😉 jutikvideoina https://puutarhapalveluja.blogspot.com blogissa😉 toinen video siementä ja perunaa vakoon aatoksin 😉 kevät on ;)? Iloa eloon luonnon arvoja arvostaen ja kotipuutarhasta herkkuja ilman kaupassa käyntejä kun keväällä ja alkukesästä laittaa puutarhan tuottamaan? 


Pepi päärynäpuu täydessä kukinnossa 22.5.2023 klo 22 jälkeen. Puutarhuri Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com kuvastoa ohessa
Pionipenkki isoin korkein yhtenäinen istutusryhmä vielä vailla alkuja 22.5.2023, vaan nyt 24.4.2023 jo on pionin alkujakin tulossa mitä ei näissä kuvissa näy:Rapian viikon noin upeaa kukintaa Pepi päärynäpuulta kuten yllä kuvissa 22.5.2023. Nyt 24.5.2023 alkanut kukintoja putoilemaan
 ------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti